Inschrijven Vanentoernooi

Schrijf uw kind nu in voor het  Vanentoernooi van zaterdag 29 februari.

Deze competitie is speciaal bedoeld voor kinderen die nog geen of weinig ervaring hebben in het doen van wedstrijdjes. De competitiedagen worden minimaal vijf maal per seizoen op een leuke, kleinschalige en sportieve manier opgezet.

Alleen kinderen van Sportscenter Bijsterbosch nemen deel aan deze competitie of anders met toestemming van de organisatie Kinderen verzamelen op de competitiedagen punten door het draaien van wedstrijdjes (randori`s). Zowel bij winst en bij verlies worden er punten toegekend. Dit betekent dat alle kinderen beloond worden voor hun inzet.

De punten van verschillende competitiedagen worden bij elkaar opgeteld. Aan het eind van elke competitiedag ontvangt elke deelnemer een deelnamecertificaat met het actuele puntentotaal.

Elke keer als een deelnemer er 100 punten bij heeft, ontvangt deze een diploma en een vaantje corresponderend met een bandkleur Deelname aan deze competitiedagen levert een grote bijdrage aan de voorbereidingen voor de bandexamens. Bovendien is het gewoon erg leuk!

Deelnemers worden ingedeeld in blokken op basis van leeftijd,gewicht en ervaring. De begintijden kunt u vinden bij de indeling in het submenu van deze website. Vanzelfsprekend wordt deze pas samengesteld, nadat de inschrijvingsronde is gesloten.

Dit betekent dat u slechts een deel van de dag aanwezig hoeft te zijn. De wedstrijden worden gehouden in het Sportscentrum Bijsterbosch Heerde.

Het is niet verplicht om aan alle competitiedagen mee te doen.

Als een deelnemer een competitiedag afwezig is, dan blijven de punten gewoon staan tot de eerstvolgende keer. Voor elke competitiedag wordt uw kind apart uitgenodigd.

Inschrijving kost € 4,00 per competitiedag.
De inschrijving is vanaf heden alleen mogelijk via de website.

Na inschrijving ontvangt u binnen 15 minuten een bevestiging middels e-mail.