Inschrijven Vanentoernooi

Op zaterdag 18 november is er weer een competitiedag van de Novel Vanencompetitie.

De aanvangstijd voor deze competitiedag is 10.15 uur. De competitie start om 10.30 uur en duurt tot ongeveer  12.30 uur. De wedstrijden worden gehouden bij het Sportcenter Bijsterbosch in Heerde. De judoka’s worden ingedeeld in blokken op basis van leeftijd, gewicht en ervaring. Dit betekent dat u slechts een deel van de dag aanwezig hoeft te zijn.

Novel Vanencompetitie in het kort:
De Novel Vanencompetitie is speciaal bedoeld voor judoka’s die nog geen of weinig ervaring hebben in het doen van wedstrijdjes. De judoka’s verzamelen op de competitiedagen punten door het doen van wedstrijdjes (randori’s). Alle judoka’s worden beloond voor hun inzet, bij zowel winst als verlies worden er punten toegekend. De punten van verschillende competitiedagen worden bij elkaar opgeteld. Aan het eind van elke competitiedag ontvangt elke judoka een deelnamecertificaat met het actuele puntentotaal. Bij het behalen van de 100 puntengrens, ontvangt de judoka een diploma en een vaantje corresponderend met de bandkleur.

Het is niet verplicht om aan alle competitiedagen mee te doen. Ook als uw kind een competitiedag afwezig is, blijven de punten gewoon staan tot de eerstvolgende keer. Voor elke competitiedag krijgt uw kind apart een uitnodiging. Speciaal voor de ouders/verzorgers wordt er aandacht besteed aan een stukje uitleg over de regels van het judo. Het belooft een gezellige en sportieve dag te worden. U bent dan ook van harte welkom!

De kosten voor de inschrijving zijn €5,- per competitiedag. De kosten kunt u betalen door het geld contant mee te geven in een envelop aan uw kind. Inschrijven kan tot en met 13 december 2021!

Let op:

  • Vanaf heden kunt u uw zoon/dochter alleen nog digitaal aanmelden. Ga hiervoor naar onze website: www.judoteambijsterbosch.nl
  • Helaas mogen er door de Corona maatregelen, helaas geen ouders bij de wedstrijd aanwezig zijn, om 12.30 uur kunt u uw kind weer komen ophalen;
  • Uw kinderen zullen worden opgevangen bij de ingang, en zullen worden begeleid van start tot einde door de judo-leraren.

Na de inschrijving kunt u op de website www.judoteambijsterbosch.nl of op onze facebookpagina de indeling bekijken. Bij grote deelname zullen er meerdere blokken zijn.

Na inschrijving ontvangt u binnen 15 minuten een bevestiging middels e-mail.