Ook afgelopen weekend waren onze judoka’s weer actief. Deze keer zijn we afgereisd naar Hardenberg voor het B.S.V. Anbergentoernooi. Met ruim 70 judoka’s waren we hierbij aanwezig. De dag was verdeelt in vijf blokken. In de poules met zeven deelnemers of meer waren er vier prijzen te verdelen. In poules tot met zes deelnemers drie. Bij dit toernooi waren judoka’s in de leeftijdscategorie -12, -15 en -18 aanwezig.. De eerste judoka’s moesten al om 8.00 uur wegen en om 9.00 uur begonnen de wedstrijden. Het was weer een mooie judodag. De judoka’s lieten goed judo zien en menig judoka wist het podium te halen. Jhon Deivy de Waard en  Luca Richardson lieten vorm behoud zien en werden beide weer kampioen. Ook Renske Uijthof liet zien op de weg terug te zijn. Na een podium twee weken terug, werd ze deze week kampioen. Jelle Vogels werd voor de eerste keer kampioen bij een grote wedstrijd. We hebben in totaal acht kampioenen! Voor Colin van Haeften was dit zijn eerste wedstrijd die hij eindigde op het podium met een 3e plaats. In totaal zijn er 27 prijzen gehaald. Hoofd coaches Marc Haagsma en Marjolein Besnyoi kijken met een goed gevoel terug op de prestaties van hun judoka’s.