Zaterdag 21 februari 2015 was in Markelo het DK voor onder de 15 jaar. We waren daar aanwezig met 14 heren en zeven dames. Het was een drukke middag en de sfeer was goed. Onze judoka’s moesten hard knokken en we waren mooie partijen te zien. Een aantal poules waren erg groot, zodat het moeilijk was om op het podium te eindigen. De nummer 1 tot en met 4 plaatsten zich voor het Nederlands Kampioenschap over 14 dagen in Eindhoven. Coaches Gerrit Bijsterbosch, Chantal Klein Gunnewiek en Marjolein Besnyoi hadden hun handen vol. Als eerste kwamen de heren in de -34, -42, -46, -50, -55 en -60 kg in actie. Rian Meijers (-34 kg) moest hard knokken. Dit resulteerde in een mooie derde plaats. Daarna was het de beurt aan de +66 kg en de dames. De dames waren goed bezig. Vijf dames haalden een medaille. Nihad won één van haar partijen met een mooie, snelle ippon. Ook Lisa, Iris, Renske en Bente wisten mening partij te winnen en haalden het podium. De coaches hebben mooi judo gezien. Ze mogen over twee weken zeven judoka’s begeleiden bij het NK! De volledige uitslag is: