Inschrijven Vanentoernooi 10 juni 2023

De aanvangstijd voor deze competitiedag is 8:45. De competitie start om 9:00 uur en duurt tot ongeveer 10:30 uur. De wedstrijden worden gehouden bij het Sportcenter Bijsterbosch in Heerde. De judoka’s worden ingedeeld in blokken op basis van leeftijd, gewicht en ervaring. Dit betekent dat de judoka slechts een deel van de dag aanwezig hoeft te zijn.

Novel Vanencompetitie in het kort

De Novel Vanencompetitie is speciaal bedoeld voor judoka’s die nog geen of weinig ervaring hebben met het doen van wedstrijdjes. De judoka’s verzamelen tijdens de competitie punten door het doen van wedstrijdjes (randori’s). Alle judoka’s worden beloond voor hun inzet, bij zowel winst als verlies worden er punten toegekend. De punten van verschillende competitiedagen worden bij elkaar opgeteld. Aan het eind van elke competitiedag ontvangt elke judoka een deelnamecertificaat met het actuele puntentotaal. Bij het behalen van de 100 puntengrens, ontvangt de judoka een diploma en een vaantje corresponderend met de bandkleur.

Het is niet verplicht om aan alle competitiedagen mee te doen. Ook als uw kind een competitiedag afwezig is, blijven de punten gewoon staan tot de eerstvolgende keer. Voor elke competitiedag krijgt uw kind apart een uitnodiging. Speciaal voor de ouders/verzorgers wordt er aandacht besteed aan een stukje uitleg over de regels van het judo. Het belooft een gezellige en sportieve dag te worden. U bent dan ook van harte welkom!

De kosten voor de inschrijving zijn €5,- per competitiedag. Deze kosten kunt u contant aan uw kind meegeven in een envelop. Inschrijven kan tot en met 5 juni 2023..

RANDORI COMPETITIE

Na dit laatste Vanentoernooi gaan we over naar de Randori Competitie. Het Vanentoernooi was alleen voor judoka’s van Sportscenter Bijsterbosch. Om deze beginnende judoka’s betere tegenstand te geven, wordt in plaats hiervan de Randori Competie met meerdere judoclubs uit de omgeving
georganiseerd (o.a. Zwolle, Kampen, IJsselmuiden, Dalfsen en Deventer).

Dit betekent wel dat de toernooitjes niet alleen meer in Heerde zullen plaatsvinden. De eerst volgende Randori Competitie is 17 juni in Dalfsen.

De Randori Competitie zal ongeveer vijf keer per jaar plaatsvinden. Opgave formulier volgt nog. Voor vragen kunt u contact opnemen met
Gerrit; 06-50211104.

Let op: Vanaf heden kunt u uw zoon/dochter alleen nog digitaal aanmelden.

Na inschrijving ontvangt u binnen 15 minuten een bevestiging middels e-mail (Mocht de e-mail niet aangekomen zijn, check dan ook even uw SPAM folder).