Inschrijven Vanentoernooi

Op deze pagina kunt u zich inschrijven, bij de volgende gelegenheid

De aanvangstijd voor deze competitiedag is 8:45. De competitie start om 9:00 uur en duurt tot ongeveer 10:30 uur. De wedstrijden worden gehouden bij het Sportcenter Bijsterbosch in Heerde. De judoka’s worden ingedeeld in blokken op basis van leeftijd, gewicht en ervaring. Dit betekent dat de judoka slechts een deel van de dag aanwezig hoeft te zijn.

Novel Vanencompetitie in het kort

De Novel Vanencompetitie is speciaal bedoeld voor judoka’s die nog geen of weinig ervaring hebben met het doen van wedstrijdjes. De judoka’s verzamelen tijdens de competitie punten door het doen van wedstrijdjes (randori’s). Alle judoka’s worden beloond voor hun inzet, bij zowel winst als verlies worden er punten toegekend. De punten van verschillende competitiedagen worden bij elkaar opgeteld. Aan het eind van elke competitiedag ontvangt elke judoka een deelnamecertificaat met het actuele puntentotaal. Bij het behalen van de 100 puntengrens, ontvangt de judoka een diploma en een vaantje corresponderend met de bandkleur.

Het is niet verplicht om aan alle competitiedagen mee te doen. Ook als uw kind een competitiedag afwezig is, blijven de punten gewoon staan tot de eerstvolgende keer. Voor elke competitiedag krijgt uw kind apart een uitnodiging. Speciaal voor de ouders/verzorgers wordt er aandacht besteed aan een stukje uitleg over de regels van het judo. Het belooft een gezellige en sportieve dag te worden. U bent dan ook van harte welkom!

De kosten voor de inschrijving zijn €5,- per competitiedag. Deze kosten kunt u contant aan uw kind meegeven in een envelop. Inschrijven kan tot en met 19 september 2022.

Let op: Vanaf heden kunt u uw zoon/dochter alleen nog digitaal aanmelden.

Na inschrijving ontvangt u binnen 15 minuten een bevestiging middels e-mail (Mocht de e-mail niet aangekomen zijn, check dan ook even uw SPAM folder).