Judo voor kinderen

 

Judo voor kinderen

Judo is uitermate geschikt voor kinderen.
Al vanaf 4 jaar kunnen kinderen bij Judoteam Bijsterbosch terecht in speciale kleutergroepen.
De kinderen leren op speelse wijze de elementaire vormen van bewegen zoals: lopen, kruipen, duwen, trekken, balanceren, rollen, vallen en opstaan.

Judo voor kinderen bestaat uit andere activiteiten dan Judo voor gevorderden of de wedstrijd Judoka.

Bekijk hier een korte film over judo voor kinderen:

Wat betekent judo voor kinderen?

Judo heeft verder een grote opvoedkundige waarde, omdat het kind leert omgaan met anderen, leert incasseren en accepteren, leert doorzetten en niet bang zijn. Al deze zaken zou elke jongen of meisje moeten ervaren, omdat het in het dagelijkse leven vroeg of laat van pas komt.

Judo, maakt kinderen in iedergeval een stuk zelfverzekerder.
Kinderen en Judo gaan prima samen, een paar jaar Judo maakt het verschil. Kinderen krijgen met Judo meer zelfvertrouwen en dat is essentieel voor een gelukkig en weerbaar kind. Naast de psychologische voordelen, maakt de Judotraining het lichaam van uw kind sterk en soepel.

Judoteam Bijsterbosch heeft speciale groepen waar er judo voor kinderen wordt gegeven.

Weet u niet zeker of uw kind, Judo wel leuk vindt, maak dan gebruik van onze aanbieding en vul het formulier in zodat wij contact met u op kunnen nemen. Uiteraard kunt u ook bellen met Gerrit Bijsterbosch voor het inplannen van de eerste judo les in de juiste groep.

Bij Judoteam Bijsterbosch, is er voldoende gelegenheid voor de ouders om op een comfortabele wijze de trainingen te volgen in de lobby.