Afgelopen zaterdag en zondag was in Eindhoven het Dutch Open Espoir kampioenschap. Op dit zwaar bezette toernooi waren judoka’s aanwezig uit o.a. Duitsland, België, Zwitserland, Roemenië, Frankrijk en natuurlijk Nederland. Op zaterdag waren de heren -15 en de dames en heren -21 aan de beurt. Voor de heren -21 was dit hun eerste wedstrijd in een hogere leeftijdscategorie. Alle judoka’s hebben goed gestreden, maar helaas geen resultaten. Ze hebben er een mooie leerzame ervaring bij. Op zondag was het de beurt aan de dames -15 en dames en heren -18. Er was veel strijd en we waren spannende partijen. Suzan Schoof (-52 kg) uit Deventer werd 9de van de 36 deelnemers. Bente Egeter (-48 kg) uit Heerde mocht judoën om de derde plaats. Helaas verloor ze de partij na een golden score. Ze is heel verdient vijfde geworden van de 31 deelnemers.

Bij de heren -18 was Lars Kamphuis (-60 kg) uit Dronten zeer goed op dreef. Zijn poule bestond uit 74 deelnemers. Hij liet erg goed judo zien en ging met een mooie bronzen medaille naar huis.

Coaches Gerrit Bijsterbosch en Marc Haagsma kijken met een goed gevoel terug op dit toernooi.

 

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *