Afgelopen zaterdag deed Judoteam Bijsterbosch uit Heerde mee aan de Europese Clubkampioenschappen 2014 in Hoofddorp. Aan deze wedstrijd deden maar liefst 17 clubteams mee uit heel Europa. De mannen van Gerrit Bijsterbosch eindigden op een keurige zevende plaats.

De eerste wedstrijd, tegen Scuola Judo Ceracchini uit Italië  werd winnend afgesloten met de stand 3-2. De tweede wedstrijd tegen het sterke Rode Ster uit Belgrado ging helaas verloren. In de derde wedstrijd waren de mannen van Gerrit Bijsterbosch met 3-2 te sterk voor de selectie van Ben Rietdijk Sport uit Velserbroek. De vierde wedstrijd tegen Sporting Clube de Portugal, ging helaas verloren. Hierdoor eindigde het team uit Heerde op een keurige zevende plaats. Gezien de kracht van alle teams een bijzonder goede prestatie.

De einduitslag is:
1e   Figher Tblisisi (Georgië)
2e   Kenamju Haarlem
3e  Sporting Clube de Portugal
3e  Judo Club Red Star Belgrado (Servië)
5e   Sagaredjo FF Superstarts (Georgië)
5e   COS Judo Sartrouville (Frankrijk)
7e   Judoteam Bijsterbosch
7e   SK Shabolovka Moscow
Na later bleek heeft Judoteam Bijsterbosch alleen van de beide nummers drie verloren. Van de vier deelnemende Nederlandse teams was Bijsterbosch na Kenamju de tweede.

Het team van Bijsterbosch bestond uit:
-66 kg:            Krijn Schetters en Thom Schoof
-73 kg:            Jaimy Bennett en Mark Ester
-81 kg:            Wijnand Peters en Graat Weber
-90 kg:            Daan de Jonge en Mistral Janssen
+90 kg:           Berend Roorda en Thijs van Huigenbos

Gerrit Bijsterbosch en Marc Haagsma zijn trots op de prestatie van het team!

Voor enkele foto’s klik hier.

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *