Zondag 15 november waren onze judoka’s aanwezig bij de Team Cup wedstrijden in Deventer. In totaal deden er zeven teams van Judoteam Bijsterbosch en Judoschool Haagsma mee. De dag begon vroeg voor de jongens en meiden in de leeftijdscategorie -15 jaar. Er kwamen twee jongens teams en één meidenteam in actie. De teams bestonden uit judoka’s van Judoteam Bijsterbosch en Judoschool Haagsma. De judoka’s lieten mooi judo zien. Een jongens team wist nog een partij te winnen, maar verloor er twee. Het dames team -15 zette hun goede judo van de vorige teamwedstrijden voort. Ze haalden een mooie zilveren beker. In de finale verloren ze van Top Judo Nijmegen.

Het meidenteam bestond uit de volgende judoka’s:
-40 kg Lisa van der Meyden uit Heerde
-44 kg Elin Henniger uit Apeldoorn
-48 kg Floor Damen uit Kampen
-52 kg Maartje Damen uit Kampen/Nihad El Hamdaoui uit Epe
+52 kg Bente Egeter uit Heerde/Renske Uijthof uit Hengelo

Na de middagpauze kwamen de jongens -12, heren -18 en heren +18 op de tatami. In de leeftijdscategorie -12 jaar kwamen twee teams uit. De teams bestonden uit judoka’s van Judoschool Haagsma en JPT Hengelo. Het was een mooie ervaring voor de jonge judoka’s en ze hadden er veel plezier in. De heren in de leeftijdscategorie -18 hadden er zin in en lieten erg goed judo zien. Het team kwam uit tegen Judo Veendam en Shoganai Judo Dronten. Ze wonnen alle partijen en werden verdient kampioen. Daarna was het aan de heren in de leeftijdscategorie +18 om te laten zien wat zij konden. Ze hadden een goed voorbeeld gehad en konden niet achterblijven. Ook zij lieten mooie en goed judo zien. De eerste partij kwamen ze op de mat tegen STJN Nijmegen. Deze wonnen ze. Daarna kwamen ze in de finale tegen Judo Sport Oost op de tatami. Deze partij ging helaas verloren, maar ze hebben een mooie, zeer verdiende zilveren beker gehaald!

De teams bestonden uit de volgende judoka’s:

Heren -18
-50 kg Ruben van Mourik uit Dronten
-55 kg Tigo Renes uit Nijkerk
-60 kg Thomas van Mourik uit Dronten
-66 kg Niels Nijhuis uit Hengelo
-73 kg Jorn van Straten uit Dronten
-81 kg Joost Daamen uit Kampen
+81 kg Romke van der Veen uit Ommen

Heren +18
-60 kg Luuk Berends uit Zwolle
-66 kg Thom Schoof uit Deventer
-73 kg Klaas Veld uit Kalenkote
-81 kg Mark Ester uit Zwolle/ Jaimy Bennett uit Hattem
-90 kg Jeffrey Ester uit Zwolle
-100 kg Marc Haagsma uit Hengelo
+100 kg Carlo Vrolijken uit Wezep

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *