Zondag 4 oktober kwamen Jeffrey Ester en Thijs van Huigenbos uit op het Lotto NK Judo in Rotterdam. Jeffrey (-90 kg) uit Zwolle verloor zijn eerste partij van M. Verhagen. In de verliezersronde moest hij tegen S. Catharina, de wereld kampioen. Deze partij wist hij op een overtuigende manier te winnen. Daarna kwam hij tegen M. de Vreeze op de tatami. Helaas ging deze partij verloren. Dit resulteerde in een mooie 7e plaats.

Thijs (+100 kg) uit Voorthuizen verloor zijn eerste partij van R. Meyer. In de verliezersronde kwam hij uit tegen B. Heeres. Deze partij won hij en kwam hij in de troostfinale en mocht hij judoën om het brons. Hij kwam tegen M. Schildmeijer op de mat. Het was een mooie partij die Thijs helaas verloor. Hij werd vijfde van Nederland, een mooie prestatie!

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *