Zaterdag 27 februari zijn de judoka’s van Judoteam Bijsterbosch in de leeftijdscategorie -18 en + 18 afgereisd naar het zuiden om mee te doen bij de 11de Int. Antwerp Open. Aan dit toernooi doen zo’n 1.000 judoka’s uit verschillende Europese landen mee. Het toernooi is tevens een meetmoment voor de -18. Judoteam Bijsterbosch was met was met acht judoka’s uit de -18 en met zes judoka’s uit de +18 aanwezig. De dag begon met de -18. Het was een goed bezet en zwaar toernooi. Lisa van der Meyden (-40 kg) uit Heerde liet mooi judo zien. Dit resulteerde in een verdiende derde plaats. Mei van der Scheer (-44 kg) uit Veessen zette haar goede reeks voort. Ze liet zien niet voor niets Nederlands Kampioen te zijn geworden. Ze won al haar wedstrijden en mocht de gouden medaille in ontvangst nemen.

Bij de +18 was er veel strijd. Er werden mooie punten gescoord en de judoka’s hebben zich goed geweerd in het zware veld. Suzan Schoof (-52 kg) uit Deventer heeft het erg goed gedaan en werd derde. Haar broer Thom Schoof (-66 kg) heeft mooie partijen judo laten zien en werd zevende. Lars Kamphuis (-66 kg) uit Dronten had het zwaar. Toch wist hij nog negende te worden. Carlo Vrolijken (-100 kg) uit Wezep greep net naast het brons en werd vierde.