Vandaag kwamen zes judoka’s van Judoteam Bijsterbosch in actie op de International Antwerp Open in Antwerpen (België) Dit toernooi is onderdeel van het kwalificatie traject voor de -18 jaar. De judoka’s die zich niet hadden geplaatst voor de ECC Follonica werden door de judobond geacht om hier deel te nemen.

In het eerste blok waren de jongens aan de beurt. Sil Klaasboer uit Wijhe (-66kg) wist in de eerste ronde te winnen van Driesjes (BEL) met een wazari en een ippon. In de tweede verloor hij met een houdgreep van Meijers (NED).  Luuk Berends uit Zwolle (-55kg) wist in zijn eerste partij tegen Kwin Phetmanee (NED) een wazari te scoren, maar kreeg later in de partij een ippon tegen. Niels Nijhuis uit Hengelo (-66kg) heeft zijn eerste potje verloren en is daarmee uitgeschakeld.

In het tweede blok mochten de meiden judoën. Suzan Schoof uit Deventer (-52kg) trof in de eerste ronde Celine Dejaegere (BEL), deze partij verloor ze op een yuko. Sanne ter Steege uit Apeldoorn (-70kg) kwam in het begin van de partij een yuko achter te staan tegen Doreen Hendrickx (BEL) en werd in de laatste 20 seconden nog eens verrast met een ippon. Mei van der Scheer uit Veessen (-44kg) wist haar eerste partij te winnen met een armklem op Vera de lacombé (NED). Haar tweede partij verloor ze van Naomi de Graaff (NED) met een yuko. In de derde partij won ze van Alexandra Polychronidis (BEL) met een armklem waardoor ze een derde plek behaalde. Coaches Mark Ester en Jaimy Bennett zijn tevreden met het resultaat van de judoka’s.

 

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *