Op zaterdag 20 december 2014 zijn er in Hoofddorp de European Club Championships. Hieraan doen 29 teams uit twaalf landen mee. Judoteam Bijsterbosch doet ook mee met een herenteam. Dit team bestaat uit de volgende judoka’s:

– 66 kg                        Krijn Schetters (3e op NK 2014)/Thom Schoof
– 73 kg                        Mark Ester/Jaimy Bennet
– 81 kg                        Wijnand Peters/Graadje Weber
– 90 kg                        Daan de Jonge/Mistral Jansen
– +90 kg                      Berend Roorda/Joost van Dorsen

Wij zouden het erg leuk vinden als er tijdens dit toernooi veel ouders en judoka’s aanwezig zijn om het team aan te moedigen. Het toernooi begint om 09:00 uur en om 20:00 uur is de prijsuitreiking. De dagentree bedraagt € 20,+ p.p. Kijk voor meer informatie op http://ecc14.nl/nl/.

De locatie is: Sportcomplex Koning Willem‑Alexander, Bennebroekerweg 800, 2134 AB Hoofddorp.

Op 20 december is ook het Kersttoernooi in Hoogeveen. Als u besluit om naar het EK te gaan in plaats van het Kersttoernooi in Hoogeveen, moet u vóór 6 november a.s. een e-mail sturen aan s-kamphuis@hetnet.nl voor judoka’s van JTB en wedstrijden@judoschoolhaagsma.nl voor judoka’s van JSH. Dan kan het toernooi nog kosteloos geannuleerd worden.

Als er genoeg belangstelling is proberen we een touringcar te regelen om samen naar Hoofddorp te reizen. Graag voor 6 november aangeven of jullie mee gaan naar het EK of niet. Dat kan door een e-mail te sturen aan maanwest@xs4all.nl. We kunnen dan ook proberen om alvast kaartjes te reserveren.

We hopen dat er veel ouders en judoka’s komen kijken op zaterdag 20 december!

Met vriendelijke groet,

Gerrit Bijsterbosch
Marc Haagsma

 

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *