In de voorafgaande voorronde had het team van Gerrit Bijsterbosch zich weten de plaatsen voor de finaleronde door zich bij de laatste vier teams te judoën.

De andere teams waren Kenamju, Ben Rietdijk Sport en Judo Topsport Zuid. In de finaleronde, die afgelopen zaterdag in Almelo werd gehouden, werd bepaald wie van deze vier de nummers 1, 2, 3 en 4 van Nederland zijn.

De eerste wedstrijd tegen Judo Topsport Zuid ging met 5-2 verloren. Hierdoor moest het team judo-en voor de derde plaats.Het Haarlemse Kenamju had zich echter wegens allerlei omstandigheden moeten afmelden.

Hierdoor werd Judoteam Bijsterbosch derde van het gehele toernooi.

Een mixteam bestaat uit zeven judoka’s: twee dames en vijf heren. Het mixteam van Judoteam Bijsterbosch bestond uit: de dames: Wies Achtereekte (-63kg) uit Deventer, Paula van Dommelen (+63kg) uit Eindhoven. De heren: Krijn Schetters (-66kg) uit Oene, Jaimy Bennett (-73kg) uit Hattem, Mark Ester (-81kg) uit Zwolle, Daan de Jonge (-90kg) uit Apeldoorn en Thijs van Huigenbos (+90kg) uit Voorthuizen.

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *