Zaterdag 27 mei deden 19 jonge judoka’s van Judoteam Bijsterbosch mee aan het PLUS Wallerboschtoernooi in Tubbergen. Op dit gezellige toernooi streden judoka’s uit Duitsland, Oost-, Noord- en Midden Nederland om de prijzen. Voor Judoteam Bijsterbosch was het een succesvolle dag. De judoka’s lieten mooi judo zien en namen in totaal 16 prijzen mee naar huis. Waarvan 7 gouden medailles.

De dag begon goed. In het 1eblok won Maud Rikmanspoel haar eerste 3 partijen. Waarvan 1 met een ippon. Helaas liep ze in de laatste partij tegen een shido (strafpunt) aan waardoor ze genoegen moest nemen met een zilveren medaille. Een knappe prestatie.

In het 2e blok werden 3 gouden medailles gewonnen door Dévinjo Balubun uit Hattem, Romée Nieuwehuizen en Akos Tinkoczy uit Oldemarkt. Gijs Zonnenberg uit Westervoort won een zilveren medaille en ook Suzhan Hulleman judode goed en haalde een bronzen medaille binnen. Daarna was het de beurt aan de judoka’s in het 3e blok. Ook nu weer liet JTB goed judo zien. Het resultaat was 2 keer goud voor Wessel Diks uit Epe en Damian van Gelder uit Hattemerbroek. Flip Hodes uit Hattem, Atilla Tinkoczy uit Oldemarkt en Vincent Looyenga uit Zwolle behaalden zilver. Boris Brink uit Wezep behaalde de 4e prijs.

In het laatste blok was prijs voor alle 4 judoka’s van JTB. Joek Sluiter uit Hattem en Matyas Tinkoczy gingen naar huis met een gouden medaille, Stijn Dollenkamp uit Emst behaalde zilver. Keano Landman behaalde een mooie 4eprijs. Een mooie dag voor de jeugd van Judoteam Bijsterbosch.

Alle prijzen nog even op een rijtje:

 Prijs:    Naam:                            gewicht:

1e            Dévinjo Balubun           36
1e            Romée Nieuwenhuis    36
1e            Akos Tinkoczy              26
1e            Wessel Diks                  37
1e            Damian van Gelder       35
1e            Joek Sluiter                    40
1e            Matyas Tinkoczy            37
2e            Maud Rikmanspoel        29
2e            Gijs Zonnenberg             25
2e            Flip Hodes                      39
2e            Vincent Looyenga          34
2e            Attila Tinkoczy                35
2e            Stijn Dollenkamp            40
3e            Suzhan Hulleman           50
4e            Boris Brink                      35
4e            Keano Landman             40

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *