Deze week zijn in Tbilisi in Georgië de Jeugd Olympische spelen. Nederland wordt daar o.a. vertegenwoordigd door 12 judoka’s. Een van die judoka’s is Lars Kamphuis uit Dronten. Dinsdag en woensdag stonden in het teken van judo. Lars moest op woensdag de tatami op. Zijn eerste partij moest hij tegen K. Loganovskis uit Letland. Deze partij wist hij te winnen met een houdgreep. De tweede partij kwam Lars uit tegen KP Kaczor uit Polen. Het ging gelijk op, maar met een mooie ippon maakte Lars een einde aan de partij. In de kwartfinale moest Lars tegen B. Temelkov uit Bulgarije. Hij had de smaak goed te pakken, want de partij werd weer met een mooie ippon gewonnen. Lars in de halve finale!

Na de pauze kwam Lars in de halve finale de Georgiër R. Beglarishvili tegen. Hij was helaas te sterk voor Lars, waardoor hij de partij verloor en door ging voor het brons. De partij om het brons was erg spannend. Lars moest tegen de Fransman B. Gomes. Een paar keer had hij hem bijna te pakken. Uiteindelijk maakte Lars met een zeer mooie ippon een eind aan de partij. Daarmee haalde een dol gelukkige Lars en coach het brons! Een super mooie prestatie!

En als bonus mag Lars naar het WK judo in Sarajevo op 8 augustus! Heel veel succes Lars!

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *