Afgelopen zaterdag waren in Leek de Nederlandse Kampioenschappen judo voor judoka’s onder 18 jaar. Judoteam Bijsterbosch was met acht judoka’s vertegenwoordigd. Onze judoka’s hebben goed gestreden. Sil Klaasboer (-66 kg), Mei van der Scheer (-44 kg), Suzan Schoof (-52 kg) en Jorn van Straten (-73 kg) wisten allen één partij te winnen. Bente Egeter (-48 kg) heeft erg goed staan judoën. Ze heeft twee partijen gewonnen. Helaas niet genoeg om door re gaan.

Judotalent Lars Kamphuis is Nationaal Kampioen geworden. De 17 jarige Lars uit Dronten greep de titel in de klasse tot 60 kilo door al zijn partijen overtuigend te winnen met ippon. Zijn eerste partij won hij van Darnel Bakker (Noord Nederland), zijn tweede partij won hij van Gina Maas (Zuid Holland), de derde partij won hij van Harry Hisia (Midden Nederland) en de vierde partij van Nima Malmoli (Zuid Holland). In de finale kwam Lars uit tegen Yannick van der Kolk (Noord Holland). Ook deze partij wist hij overtuigend te winnen met ippon!

Coaches Gerrit Bijsterbosch en Marc Haagsma zijn zeer trots op deze prestatie.

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *