In een bomvol Sportscenter Bijsterbosch in Heerde werd donderdagavond, na de training, judoka Lars Kamphuis (17 jaar, uit Dronten, klasse tot 60 kg) gehuldigd. Lars heeft een zeer succesvol seizoen achter de rug. Op veel toernooien heeft hij goed gepresteerd. Hierdoor werd hij geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen bij de Jeugd Olympische spelen in Tbilisi, Georgië. Lars behaalde hier een bronzen medaille, wat in dit sterke veld een erg goede prestatie is.

Allereerst werd hij gefeliciteerd door zijn coach en vaste begeleider, Marc Haagsma. Deze betrok in zijn woordje ook Valeri Khabuliani, die al jaren judoot bij Judoteam Bijsterbosch en oorspronkelijk uit Georgië komt. Valeri is van grote betekenis geweest voor de reis en het verblijf in Tbilisi.

Daarna werd Lars toegesproken door de heer Van Amerongen, wethouder in Dronten, die hem namens B en W van Dronten feliciteerde met zijn prestaties. Van hem ontving Lars ook een cadeautje en een bos bloemen. Vervolgens kreeg Lars van Judoteam Bijsterbosch ook de felicitaties en een cadeautje.

Maar niet alleen Lars werd in het zonnetje gezet. Ook zijn coach Marc Haagsma kreeg uit handen van voorzitter Jan Schetters een bloemetje. Hij heeft zeker bijgedragen aan de prestaties van Lars.

Ten slotte bedankten de ouders van Lars iedereen die hebben bijgedragen aan deze resultaten en in het bijzonder de trainers van Lars, Gerrit Bijsterbosch en Marc Haagsma.

De avond werd gezellig voortgezet met een drankje en een hapje. De hapjes werden verzorgd door slagerij Van den Berg uit Wezep.

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *