Heerde, 19 september 2015

Betreft: Make a Wish-foundation

Geachte ouder(s), verzorger(s),
 
Als het goed is zijn de judoka’s druk met de verkoop van de Grote Clubactie loten. Maar wij willen
toch nog om jullie hulp vragen bij wat anders. Sportcenter Bijsterbosch gaat op 3 en 4 oktober actie
voeren voor de Make a Wish-foundation. Een verschrikkelijk goed doel wat ons betreft. Om die reden willen wij als activiteitenteam meedoen met de rommelmarkt op 3 oktober in Heerde.
 
Waarmee kunt u ons helpen?
Wij zoeken boeken, dvd’s en cd’s om te verkopen voor dit goede doel. Hebt u goede boeken, dvd’s of cd’s? Wilt u deze dan afgeven in Heerde aan de balie voor 1 oktober. Lukt Heerde niet, mag het ook afgegeven worden tijdens de judoles op een andere locatie. Stuur dan wel even een berichtje naar irisdraayer@hotmail.com.
 
Natuurlijk is er ook ruimte voor andere leuke spullen. Hebt u iets leuks voor de rommelmarkt, vraag dan even via de e-mail of wij het kunnen gebruiken. De totale opbrengst van de verkoop gaat naar het goede doel.
 
En spullen die overblijven?
Spullen die niet verkocht worden gaan naar een ander goed doel. Zo gaat er niets verloren en krijgt alles wat u geeft een plek.
 
En verder?
Naast een rommelmarkt zijn er allerlei andere activiteiten. En allemaal voor dit goede doel. Dus hou de facebooksite van het Judoteam en het Sportscenter in de gaten.
 
Wij rekenen op u!
 
Met vriendelijke groet,
Activiteitenteam Judoteam Bijsterbosch
 

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *