Zaterdag 11 april gingen we met een groep van ruim 30 judoka`s naar het 38ste Bartje toernooi in Assen. Vier judoka’s moesten vroeg hun bed uit, de weging begon al om 8.00 uur. Twan Cremer en Youri Bals zaten bij elkaar in de poule. Ze lieten mooi en goed judo zien en haalde beide het podium. Twan won goud en Youri Brons.

In het tweede blok kwamer er zeven judoka’s op de tatami. Je kon goed zien dat ze plezier hebben in het judo. Dilara Sahin heeft het goed gedaan en won goud. Ook Luca Richardson was erg goed bezig. Hij won de ene na de andere wedstrijd met ippon of houdgreep. Ook hij mocht op het hoogste treetje van het podium plaatsnemen. Wessel Cornelisse had er ook zin in en ging met een verdiende bronzen medaille naar huis.

Na de middagpauze kwamen er wel 13 judoka’s in actie. De coaches Chantal, René en Jeffrey hadden hun handen er vol aan. Ook nu werd er weer hard gestreden en werden er mooie punten gescoord. Voor de een met een beter resultaat dan voor een ander. Maar allemaal met goede inzet. Vier judoka’s wisten het podium te halen. Lisa van de Meyden en Gijs Heering haalden goud, zilver was er voor Sten van Maanen. Dit is een hele prestatie, want hij had een hele grote poule. Steyn Oldenhof haalde een mooie 4e plaats. In het vierde en laatste blok kwamen er nog vijf judoka’s op de mat. Er werd hard gestreden en mooie punten gescoord. Ook nu kwamen er judoka’s op het podium. Douwe Leushuis, Evert Jan Veldhuis en Romke van der Veen werden alle drie derde.

We hebben genoten van mooi judo en hopen dat de judoka`s er de volgende keer weer net zoveel zin in hebben.

Alle prijzen op een rij:

1e plaats
Twan Cremer (-36 kg) uit Hengelo
Luca Richardson (- 27 kg) uit Hengelo
Dilara Sahin (-48 kg) uit Vaassen
Lisa van der Meyden (-32 kg) uit Heerde
Gijs Heering (-40 kg) uit Goor

2e plaats
Sten van Maanen (-50 kg) uit Hengelo

3e plaats
Youri Bals (-36 kg) uit Haaksbergen
Wessel Cornelisse (-81 kg) uit Epe
Douwe Leushuis (-30 kg) uit Hengelo
Evert Jan Veldhuis (-30 kg) uit Epe
Romke van der Veen (-81 kg) uit Lemelerveld

4e plaats
Steyn Oldenhof (-36 kg) uit Hengelo

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *