Op de laatste dag in oktober gingen Judoteam Bijsterbosch en Judoschool Haagsma naar Leusden om deel te nemen aan de teamwedstrijden Theo Meijer. De jongens -15 moesten als eerste aan de bak. Ze hadden twee sterke tegenstanders en verloren helaas hun partijen. Daarna was het de beurt aan de heren -18. In de eerste partij wisten Lars Kamphuis en Romke van der Veen hun partij te winnen. Dit was helaas niet genoeg. Ook de tweede partij ging verloren.

De meiden -15 begonnen erg goed. Ze moesten tegen Leipzig en wonnen met 5-0! Toen kwamen ze uit tegen het team van de thuisploeg Theo Meijer. Deze partij wisten ze met 4-1 te winnen. De meiden stonden in de finale. In de finale kwamen ze uit tegen een zeer sterk Kenamyu. Deze verloren ze met 1-4. De meiden mogen trots zijn met het zilver!

Als laatste kwamen nog de dames -18 in actie. Helaas ging het met hen niet zo goed en verloren ze beide partijen.

Het meidenteam -15 bestond uit de volgende judoka’s:

-44 kg Elin Henniger uit Apeldoorn/Lisa van der Meyden uit Heerde
-48 kg Floor Daamen uit Kampen
-52 kg Nihad El Hamdaoui uit Epe/Maartje Daamen uit Kampen
-57 kg Bente Egeter uit Heerde
+57 kg Renske Uijthof uit Hengelo/Mireille Nijhof uit Hengelo

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *