Zaterdag 20 juni vond in Gorredijk het laatste toernooi van het seizoen plaats voor de judoka’s van Judoteam Bijsterbosch. 19 Judoka’s namen deel aan de Open Friese Kampioenschappen in Gorredijk. Een pittig toernooi in het Noorden van het land dat ook de nationale- en internationale toppers steeds beter weten te vinden. In dit sterke en kwalitatief hoogstaand deelnemersveld wisten de judoka’s van Bijsterbosch 9 prijzen mee naar huis te nemen.

De ochtend was voor de dames. Ondanks een vroege start  lukte het Wies Achtereekte uit Deventer  een 3e plaats te behalen in de klasse -48. Bente Egeter uit Heerde haalde een 3e plek in de klasse -48 gevolgd door Maartje Daamen uit Kampen die uit kwam in dezelfde klasse als Bente. De enige gouden medaille voor judoteam Bijsterbosch werd behaald door Elin Henninger uit Apeldoorn in het 2e blok. Een hele knappe prestatie. Klaas Veld uit Lemelerveld haalde een bronzen plek in de klasse -73.

De middag was voor de meer ervaren judoka’s van Bijsterbosch. In de klasse -90 domineerde Judoteam Bijsterbosch het podium.  Jeffrey Ester uit Zwolle haalde een mooie 2e plek. Een prestatie waar hij zeer tevreden mee mag zijn. Carlo Vrolijken uit Wezep haalde in dezelfde klasse een mooie 3e plaats. Ook Joost Damen uit Kampen viel in de prijzen. In de klasse -73 haalde hij een 3e plek. Een gedeelde 3e plaats was er voor Luuk Berends uit Zwolle in de klasse -60. Een mooi afsluiting van het seizoen waar het team zeer tevreden mee mag zijn.

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *