Zaterdag 19 november waren Judoteam Bijsterbosch en Judoschool Haagsma met ruim 50 judoka’s vertegenwoordigd het op het 25e Herfsttoernooi van Judo Promotie Twente in Borne. Met in totaal 15 prijzen was het toernooi weer zeer succesvol.

Het Herfsttoernooi is een goed bezet toernooi voor judoka’s in de leeftijdsklassen -12 tot en met -21. Voor een aantal judoka’s was het geen makkelijke dag. Op veel matten moest er hard geknokt worden om de medailles binnen te halen. In het 1e blok behaalden Klaas Veld (-21) uit Kallenkote een 2e prijs. Ron Metternich (-21) uit Hengelo lukte het om een mooie 3e prijs binnen te halen. Een vijfde prijs was er voor Boris Brink (-12) uit Wezep.

In het 2e blok was het de beurt aan de succesvolle dames van Judoteam Bijsterbosch en Judoschool Haagsma. Mei van der Scheer (Veessen) en Bente Egeter (Heerde) behaalden een 1e prijs in de klasse -18. Renske Uijthof (Hengelo) behaalde een mooie 2e prijs in de klasse -15. Een 3e prijs was er voor Lisa van der Meyden (-18) uit Heerde en Zahira El Hamdaoui (-15) uit Epe. Shadi Farrokhi (-12) uit Zwolle haalde een mooie 5e prijs.

In het 3e en 4e blok waren en vier prijswinnaars. Jhon Deivy de Waard (-15) uit Emst behaalde een gouden medaille. Joek Sluiter (-12) uit Hattem, Rian Meijers (-15) uit Hengelo en Gijs Heering (-12) uit Enter gingen naar huis met een 3e prijs. Sven Leushuis (-12) en Steyn Oldenhof (-12) uit Hengelo behaalden een mooie 5e prijs. Met drie 1e prijzen, twee 2e prijzen, zes 3e prijzen en vier 5e prijzen kan er weer tevreden teruggekeken worden op een goed toernooi.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *