Ondanks het EK in Hoofddorp vertrokken er toch nog een klein aantal judoka`s naar Hoogeveen. De dag was verdeelt in vier blokken en er werd gewerkt met kruisfinales. Dat betekent dat er vier prijzen te vergeven waren. Op de eerste vakantie dag moesten een aantal nog weer vroeg hun bed uit om op tijd op de mat te verschijnen. Gijs, Niels, Romke Teun, Sven en Douwe, lieten zien hier geen probleem mee te hebben. Gijs haalde een mooi eerste plaats. Niels wist de poulewedstrijden allemaal te winnen, in de kruisfinale verloor hij echter een wedstrijd waardoor hij op een hele mooie tweede plaats op het podium stond. Op de zelfde plaats mocht even later Romke plaats nemen. Teun en Sven werden derde en Douwe vierde. Onze heren hebben goed gepresteerd. Onze enige dame in dit blok Milou van Maanen heeft goed gestreden. Ze werd uiteindelijk vierde, maar omdat het geen kruisfinale was heeft ze helaas geen medaille ontvangen.

In het tweede blok waren het met name de dames die van zich lieten horen. Iris Klock en Nihad El Hamdaoui wisten net als Tygo van der Meijden en Youri Bals net niet door te gaan naar de kruisfinale. Bente Egeter wist die wel te bereiken en ondanks dat ze net geblesseerd is geweest, wist zij een hele mooie derde plaats te behalen.

Na de middag pauze was het de beurt aan Fabian Dinkla, Kemen Auteri, Cas Hoeks, Renske Uijthof en Inge Wagenaar. Helaas kwamen ze allen niet door de poule fase. Inge was na een lange tijd weer op toernooi en wist goed vooruit gang te boeken.

In het afsluitende blok kwamen Luca Richadson, Lotte Vorderman, Kelvin Klock en Klaas Veld op de mat. Voor Lotte was het haar tweede ervaring op een wedstrijd. Zij heeft goed haar best gedaan en ook een aantal leerervaringen opgedaan. Kelvin is helaas ook niet door de poule fase gekomen. Luca heeft goed geknokt en ging met een bronzen medaille naar huis. Klaas was goed op dreef en ging voor de wist. Dat is ook gelukt en hij mag zich kampioen noemen. Het was een leuke en leerzame dag zo voor de vakantie. Iedereen mag nu lekker uitrusten en genieten van de rust.

De uitslag op een rij:

1e plaats
Gijs Heering uit Goor
Sten van Maanen uit Hengelo
Klaas Veld uit Kallenkote

2e plaats
Niels Hendriksen uit Hattem
Romke van der Veen uit Lemelerveld

3e plaats
Teun Trip uit Hengelo
Sven Leushuis uit Hengelo
Bente Egeter uit Heerde
Luca Richardson uit Hengelo

4e plaats
Douwe Leushuis uit Hengelo

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *