Op zaterdag 25 april reisden 21 judoka’s van Judoteam Bijsterbosch af naar Hasselt om deel te nemen aan het 6e BPO Toernooi in Hasselt. Op dit grote toernooi waar jaarlijks meer dan 600 judoka’s uit heel Nederland aan deelnemen wisten de dames en heren van Judoteam Bijsterbosch 8 prijzen in de wacht te slepen. Een mooi resultaat waar de coaches Gerrit, Marc, René en Jeffrey tevreden op terug kunnen kijken.

Verdeeld over 5 blokken werd er op 9 matten fel gestreden om de prijzen. In het 1e blok stonden 5 judoka’s van Bijsterbosch op de tatami. Er werd goed gejudood maar helaas lukte het de judoka’s niet om op het podium te komen. In het 2e blok was het de beurt aan Ivar van Stegeren en Klaas Veld. Beiden waren goed op dreef en lieten mooi judo zien. Dat werd beloond met voor allebei een mooie zilveren medaille. In het derde blok waren het Niels Hendriksen en Melvin de Ruiter die een mooie 4e plaats wisten te behalen.

Lisa van der Meijden lukte het ’s middags om als enige van Bijsterbosch een gouden medaille binnen te halen. Een mooie prestatie op zo’n sterk toernooi. Haar broer Tygo van der Meyden haalde een mooie 4e plaats. Aan het einde van de dag was het na lang wachten tijd voor Romke van der Veen en Leon van Beek om te gaan strijden om de medailles. Ondanks het late tijdstip lukte het de heren toch een 4e prijs te behalen.

Alle resultaten nog even op een rijtje:

1e Prijs:
Lisa van der Meijden uit Heerde

2e prijs:
Ivar van Stegeren uit Hattem
Klaas Veld uit Kallenkote

4e prijs:
Tygo van der Meijden uit Heerde
Leon van Beek uit Hattem
Niels Hendriksen uit Hattem
Melvin de Ruiter uit Epe
Romke van der Veen uit Lemelerveld

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *