Zaterdag 16 mei vond in Delft De Dutch Masters Open Judo 2015 plaats. Aan dit internationale toernooi doen veel buitenlandse judoka’s mee uit bijvoorbeeld Brazilië, Griekenland, Chili en Bulgarije. Ruim 70 veteranenjudoka’s kwamen samen in Sporthal Buitenhof om wedstrijden te judoën in een gezellige en recreatieve sfeer.

Voor Judoteam Bijsterbosch deed Roy Poels uit Heerde mee in de klasse M3 – M4 Mannen 40-49 jaar -100 kg. Met volle overtuiging wist Roy zich als eerste van zijn pool te plaatsen voor de kruisfinales. Na een spannende halve finale wist Roel in de finale de winst naar zich toe te trekken en de gouden medaille op te eisen. Een mooi resultaat waardoor Judoteam Bijsterbosch weer een kampioen rijker is.

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.