Zaterdag 27 juni was het dan zover, het sponsor event van Judoteam Bijsterbosch. Er werd een spannende zeskamp georganiseerd. De zeskamp bestond uit de volgende onderdelen: boot-camp, Sh’Bam, kruiwagenrace/zaklopen, body pump, touwtrekken en zeepbaan glijden. Acht teamcaptains stonden voor de uitdaging om minimaal 10 teamleden te zoeken voor hun team. Elk teamlid ging op zijn/haar beurt weer op zoek naar sponsoren. Zo was er dit jaar ook een team dat geheel bestond uit moeders van de judoka’s. Ze waren goed herkenbaar omdat ze hun team-outfit goed op elkaar hadden afgestemd. Er was heel veel strijd en competitie tussen de verschillende teams. Vooral bij het touwtrekken, dat was een groot succes! Twee teams eindigden met 10 punten, team Gerrit en team Ilse. Zij kregen nog een aantal judo-quizvragen voorgeschoteld. De uiteindelijke winnaar was team Ilse. Na de competitie was er nog een gezellige verloting met leuke prijzen. Lars Kamphuis mag samen met iemand lekker uit eten bij restaurant De Stern in Epe. Dat is nog eens een leuke prijs.

Als afsluiting van het sponsor event en het judoseizoen had het activiteitenteam nog een gezellige barbecue geregeld. Er was genoeg voor iedereen. Judoka en tevens Dj Wessel zorgde voor de muzikale omlijsting. Mede dankzij het mooie weer was het een perfecte afsluiting van een mooie dag. We wensen iedereen dan ook alvast een hele fijne zomervakantie!

Deze dag is naast alle helpende handjes mede mogelijk gemaakt door Buggyride Veluwe, Hovenier de Tuinkabouter, Plus Supermarkt, Restaurant de Stern, Veluws Eethuis Wissel.

Foto’s volgen later op facebook.

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *