Ook dit jaar werd het judoseizoen weer afgesloten met het sportevent en een barbecue. Veel actieve maar ook oud judoka’s waren aanwezig om met elkaar de strijd aan te gaan. Het was een gezellig en sportief evenement. Door het weer werden alle verschillende spellen verplaatst naar binnen. De judoka’s moesten o.a. judopak hangen, zaklopen, touwtrekken, estafette  en een circuit afleggen. Alles werd nauwkeurig in de gaten gehouden door verschillende scheidsrechters. Tussendoor werd er wat gedronken en fruit gegeten. Manon Sluiter en Alex Sjoerdsma waren aanwezig met hun tuk-tuk en trakteerde de sporters op verse popcorn en suikerspin. Super bedankt!
Het sportevent werd uiteindelijk gewonnen door team roze. Allemaal bedankt voor jullie inzet. We hebben met elkaar € 300,– opgehaald voor de club.

De middag werd afgesloten met een gezellige barbecue. De weergoden waren ons goed gezind, want de zon begon te schijnen. Iedereen kon lekker gaan genieten van de barbecue, stokbrood met kruidenboter, salades en verse fruitsalade. De barbecue werd mede mogelijk gemaakt door Slagerij Van den Berg uit Wezep. Het was een geslaagde en gezellige dag.

Activiteitencommissie en vrijwilligers allemaal bedankt voor de inzet. Zonder jullie is dit niet mogelijk!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *