Afgelopen zaterdag was het eerste Sponsor Event van het Judoteam Bijsterbosch. Acht teams verzamelden zich voor een competitie die twee uur ging duren. Er waren vier verschillende onderdelen waaraan de teams meededen, waaronder body-pumt en Sh’Bam. Er werd gezwoegd, gezweet, gelachen en het was afzien. En dat allemaal om de clubkas te spekken. Het resultaat werd bekend gemaakt tijdens een hapje en drankje na afloop. Dat resultaat overtrof alle verwachtingen. Er was ook een winnend team. Het roze team onder leiding van Miranda won deze competitie en krijgt naast de eeuwige roem ook een bijzondere prijs. Het gehele roze team zal worden uitgenodigd voor een etentje wat gemaakt zal worden door de vrijwilligers die het geheel hebben georganiseerd. Dus Marcel, Conny, René, Iris en Bert zijn nog niet klaar met deze activiteit.

De organisatie bedankt alle enthousiaste sporters en supporters. In het bijzonder Lydia en Annet voor het opzetten van het wedstrijdschema en het geven van de lessen. De scheidsrechters voor de onpartijdige puntentelling. En laten we Bente niet vergeten. Zij is vanaf de eerste uitnodiging als teamcaptain hard aan de slag gegaan en kwam die middag dan ook met een grote groep ten tonele. Of het Mistery Team die een speciale aankondiging kreeg. Bekijk de vele foto’s op facebook.

Iedereen enorm bedankt voor de inzet en de gezellige middag!!

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *