Zaterdag 20 november waren Judoteam Bijsterbosch en Judoschool Haagma met 50 judoka’s vertegenwoordigd het op het 24e Herfsttoernooi van Judo Promotie Twente in Hengelo. Met in totaal 17 prijzen was het toernooi weer zeer succesvol.

Het Herfsttoernooi is een goed bezet toernooi voor judoka’s in de klassen -12 tot en met -18. Voor een aantal judoka’s was het geen makkelijke dag. Op veel matten moest er hard geknokt worden om de medailles binnen te halen. In het 1e blok behaalden Jeffrey Ester (-18) uit Zwolle en Thom Schoof (+18) uit Deventer een 1e prijs. Mark Ester (Zwolle) en Carlo Vrolijken (Wezep) lukte het om een mooie 2e prijs binnen te halen in de . Een derde prijs was er voor Klaas Veld (+18) uit Kallenkote en Romke van der Veen (-18) uit Ommen.

In het 2e blok was het de beurt aan de succesvolle dames van Judoteam Bijsterbosch en Judoschool Haagsma. Mei van der Scheer (Veessen) was succesvol in 2 klassen en behaalde een 1e prijs in de -18 en een 2e prijs in de klasse -15. Goud was er ook voor Elin Henninger (-15) uit Apeldoorn en Bente Egeter (-15) uit Heerde. llse Hoevenaar (Dronten) behaalde een mooie 2e prijs in de klasse -21. Een 3e prijs was er voor Renske Uijthof (-15) uit Hengelo en Wies Achtereekte (-21) uit Deventer. Nihad El Hamdaoui (-15) haalde een mooie 5e prijs.

In het 3e en 4e blok waren en 4 prijswinnaars. Rian Meijers (-15) uit Hengelo behaalde een zilveren medaille. Twan Cremer, ook uit Hengelo ging naar huis met een 3e prijs. Sven Leushuis (-12) uit Hengelo en Gijs Heering (-12) uit Goor behaalden een mooie 5e prijs. Met 5 1e prijzen, 5 2e prijzen, 4 3e prijzen en 3 5e prijzen kan er weer tevreden teruggekeken worden op een goed toernooi.

 

Uitslagen: 1e prijs:

Jeffrey Ester                          -18
Elin Henninger                       -15
Bente Egeter                          -15
Mei van der Scheer                -18
Thom Schoof                         +18

2e prijs:
Mark Ester                             +18
Carlo Vrolijken                       +18
Mei van der Scheer               -15
Ilse Hoevenaar                       -21
Rian Meijers                           -15

3e prijs:
Romke van der Veen             -18
Klaas Veld                             +18
Wies Achtereekte                  -21
Renske Uijthof                       -15
Twan Cremer                         -12

5e prijs:
Nihad El Hamdaoui                -15
Sven Leushuis                        -12
Gijs Heering                            -12

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *