Op zaterdag 30 mei streden veel jonge judoka’s van Judoteam Bijsterbosch en Judoschool Haagsma om de prijzen van het 25e Plus Wallerbosch toernooi in Tubbergen. Dit toernooi wordt speciaal georganiseerd voor jonge judoka’s tot met de groene band en niet ouder dan 15 jaar. Een mooie gelegenheid voor de jonge judoka’s om wedstrijdervaring op te doen, maar daar bleef het niet bij. In totaal lukte het om maar liefst 24 prijzen mee naar huis te nemen.

De start was al succesvol in het eerste blok. De jongste judoka’s van Judoschool Haagsma deden zeer goed hun best. Teun Trip, Steven Groot-Bamel en Luca Richardson wonnen een 1e prijs. Douwe Leushuis ging naar huis met een mooie 2e prijs. In het 2e blok was het Sven Leushuis die een 2e prijs behaalde en Dano Schoorbaar een mooie 3e prijs . De 1e judoka’s van judoteam Bijsterbosch starten in het 3e blok. Dilara Sahin deed weer zeer goed haar best en behaalde een mooie 2e plek. De heren in het 3e blok Gijs Heering en Twan Cremer haalden na een felle strijd een 1e plaats. Youri Bals eindigde als 3e.

In het laatst blok stonden maar liefst 14 judoka’s van JTB en JSH op de tatami. Op veel matten was het zeer spannend en was het nodig om een beslissingsronde te judoën voordat de prijzen verdeeld konden worden. Een 1eprijs was er voor Jasper Schoonbeek en Finn Grevinga van Judoschool Haagsma en Ivar van Stegeren en Finn Veldman van Judoteam Bijsterbosch. Een 2e plek was er voor Luuc Heering, Kemen Auteri en Rian Meijers van Haagsma en Brian van Bekkum, Lotte Vorderman en Evert Jan Veldhuis van Bijsterbosch. Op de 3e plek eindigden Lean Courant, Milou van Maanen van Haagsma en Zahira El Hamdaoui en Tygo van der Meijden van Judoteam Bijsterbosch. Een zeer mooi resultaat met in totaal 9 1e prijzen, 9e 2e prijzen en 6e 3e prijzen.

 

1e prijs:
Judoteam Bijsterbosch
Ivar van Stegeren
Finn Veldman
Judoschool Haagsma    
Luca Richardson
Steven Groot-Bramel
Teun Trip
Gijs Heering
Twan Cremer
Jasper Schoonbeek
Finn Grevinga

2e prijs:
Judoteam Bijsterbosch
Dilara Sahin
Brian van Bekkum
Lotte Vorderman
Evert Jan Veldhuis
Judoschool Haagsma
Douwe Leushuis
Sven Leushuis
Luuc Heering
Kemen Auteri
Rian Meijers

3e prijs:
Judoschool Haagsma
Lean Courant
Dano Schoorbaar
Youri Bals
Milou van Maanen
Judoteam Bijsterbosch  
Zahira El Hamdaoui
Tygo van der Meijden

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *