Afgelopen zaterdag waren in Eindhoven acht judoka’s van Judoteam Bijsterbosch aanwezig bij het NKT. Dit is een kwalificatietoernooi voor het Lotto NK judo voor senioren. Zes heren en twee dames. Er was veel strijd. Een aantal judoka’s hadden het niet makkelijk en verloren helaas hun partijen. Thijs van Huigenbosch uit Voorthuizen kwam uit in de klasse +100kg. Hij verloor zijn eerste partij tegen Martin Schipper en kwam daardoor in de verliezersronde. Daar won hij meerdere partijen en mocht hij judoën om het brons. Daar kwam hij weer Martin Schipper tegen en kwam ook nu te kort. Het resultaat is een mooie, verdiende vijfde plaats.
Ook Jeffrey Ester uit Zwolle was zeer goed aan hij judoën. Hij kwam uit in de klasse tot 90 kg. Hij won zijn eerste partij van Rick Jaspers. Daarna moest hij tegen Peter Beening, ook deze partij won hij. Zijn derde partij verloor hij helaas van Melvin School. Dus mocht Jeffrey gaan judoën om het brons. Helaas was Thomas Attema te sterk voor hem en werd Jeffrey vijfde.
Met deze vijfde plaatsen hebben Thijs en Jeffrey zich geplaats voor het Lotto NK judo dat gehouden wordt op 3 en 4 oktober!

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *