Afgelopen zaterdag en zondag stond voor de judoka’s van Judoteam Bijsterbosch het Bremen Open 2015 op het programma. Aan dit toernooi doen judoka’s mee in de leeftijdscategorieën vanaf de -12 tot en met de senioren. Judoteam Bijsterbosch was met negen judoka’s vertegenwoordigd.

Op zaterdag kwamen de dames -12 en -18 en de heren -18 in actie. Dilara Sahin (+48) uit Vaassen gaf het goede voorbeeld. Na veel strijd wist Dilara een bronzen medaille in de wacht te slepen. Na de middag was het de beurt aan de dames en heren in de leeftijdscategorie -18. Wederom waren de dames goed bezig. Mei van der Scheer (-44) liet zeer goed judo zien. Ze mocht plaats nemen op het hoogste treetje van het podium om een gouden medaille in ontvangt te nemen. Suzan Schoof uit Deventer en Sanne ter Steege uit Apeldoorn werden beide vijfde. Dat is in dit sterke veld een mooie prestatie.

Op zondag kwamen de dames en heren in de leeftijdscategorie -15 op de tatami. Er waren mooie partijen en er was veel strijd te zien. Elin Henninger (-40 kg) uit Apeldoorn was erg goed aan het judoën. Ze wist al haar tegenstanders te verslaan en haalde verdient goud. Bente Egeter (-57) uit Heerde liet ook zien dat ze er zin in had. Ze haalde verdient de derde plaats en een mooie bronzen medaille.

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *