Afgelopen weekend kwamen de jongste judoka’s van Judoteam Bijsterbosch en Judoschool Haagsma weer op de judomat. Er kwamen 26 judoka’s in actie en de judoka’s hebben weer laten zien wat ze allemaal konden. De spits werd door Steven, Douwe, Luca en Teun. De heren hebben zich kranig gedragen en goed gejudood. Luca en Teun wisten de 1e plaats te halen en Steven en Douwe werden 2e. De heren gingen met een welverdiende medaille naar huis.

In het tweede blok kwamen in totaal negen judoka’s op de tatami. De jongens lieten zien wat ze allemaal al konden en er zaten ook mooie worpen bij. Menig partij werd gewonnen met een ippon. Ze wisten bijna allemaal het ere podium te halen. Rav, Gijs en Sven zijn kampioen geworden.

In het derde en laatste blok kwamen er maar liefst 13 judoka’s op de mat. Sommige judoka’s moesten wel vijf of zes partijen judoën, omdat de poules best groot waren. De coaches hadden hun handen vol om iedereen te begeleiden. Ook nu weer waren er mooie, spannende partijen. Maar we hebben ook gezien wat er nog minder goed gaat. Daar gaan we in de training hard aan werken. Toch wisten tien judoka’s het podium te halen. Stan, Kemen en Milou mochten zich kampioen noemen. Voor iedere judoka was er een prijs!

Coaches Marc Haagsma en Gerrit Bijsterbosch zijn weer erg trots op de prestaties van onze judoka’s. Hieronder volgt de volledige uitslag:

Voor de foto’s die zijn gemaakt tijdens het Kersttoernooi in Markelo, klik hier.

1e plaats
Luca Richardson uit Hengelo
Teun Trip uit Hengelo
Rav Grevinga uit Hengelo
Gijs Heering uit Goor
Sven Leushuis uit Hengelo
Stan Cornelisse uit Epe
Kemen Auteri uit Haaksbergen
Milou van Maanen uit Hengelo

2e plaats
Steven Groot-Bramel uit Hengelo
Douwe Leushuis uit Hengelo
Steyn Oldenhof uit Hengelo
Tesfaye Kuijt Dobre uit Epe
Arnejan Lagemaat uit Wapenveld
Youri Bals uit Haaksbergen
Fabian Dinkla uit Hengelo
Cas Hoeks uit Hengelo
Rian Meijers uit Hengelo

3e plaats
Victor Groot-Bramel uit Hengelo
Dano Schoobaar uit Hengelo
Twan Cremer uit Hengelo
Sven Bredewolt uit Hattem

4e plaats
Jesse Kuipers uit Goor
Jochem Boogert uit Hengelo
Dylan van den Bosch uit Hattem
Finn Grevinga uit Hengelo
Isabel Hekhuis uit Heerde

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *