Afgelopen weekend waren onze judoka’s weer actief. Deze keer was het strijdtoneel in Ommen. Met ruim 30 judoka’s waren we aanwezig bij deze kampioenschappen. De dag was verdeelt in vier blokken. Er werd gewerkt met kruisfinales dus waren er vier prijzen te vergeven. Onze judoka’s hadden er zin in en waren goed wakker. In het eerste blok waren er al negen podiumplaatsen. En dit zette de toon voor de rest van de dag. In totaal werden er 21 prijzen in de wacht gesleept. In het eerste blok kwamen 12 judoka’s in actie. Rian Meijers, Steven Groot-Bramel en Laurens Weseman mochten zich alle drie kampioen noemen. In het tweede blok betraden zeven judoka’s de tatami. Er was veel strijd en mooie partijen. Twan Cremer haalde goud.

Na de middagpauze kwamen verdeelt over twee blokken nog 13 judoka’s in actie. Dit was zeker geen ongeluksgetal, want weer regende het prijzen. Dilara Sahin en Luca Richardson mochten plaatsnemen op het hoogste treetje van het podium. Voor een aantal judoka’s was het weer een goed leermoment. Mede dankzij de coaches Thijs van Huigenbos en Mark Schoonbeek was het een zeer geslaagde dag!

De uitslag op een rij:

1e plaats
Rian Meijers (-34 kg) uit Hengelo
Steven Groot-Bramel (-24 kg) uit Hengelo
Laurens Wesemen (-34 kg) uit Hengelo
Twan Cremer (-38 kg) uit Hengelo
Dilara Sahin (-57 kg) uit Vaassen
Luca Richardson (-27 kg) uit Hengelo

2e plaats
Bob Tijhuis (-38 kg) uit Borne
Wessel de Groot (-42 kg) uit Hengelo
Gijs Heering (-42 kg) uit Enter

3e plaats
Victor Groot-Bramel (-38 kg) uit Hengelo
Dano Schoobaar (-38 kg) uit Hengelo
Thomas Somsen (-66 kg) uit Haaksbergen
Niels Hendriksen (-66 kg) uit Hattem
Joost Hoeks (-34 kg) uit Hengelo
Youri Bals (-38 kg) uit Haaksbergen
Lean Courant (-60 kg) uit Hengelo
Medy Pots (-36 kg) uit Hengelo
Isabel Hekhuis (-44 kg) uit Heerde

4e plaats
Evert Jan Veldhuis (-30 kg) uit Epe
Jasper Schoonbeek (-46 kg) uit Hengelo
Kim Korenblik (-44 kg) uit Haaksbergen

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *