Woensdag 30 december werd traditie getrouw het jaar afgesloten met het Winter judofeest. Judoka’s van alle locaties komen dan bijeen om samen met papa of mama te judoën. Ook dit jaar was het weer een geslaagd evenement met veel deelnemers. De ouders werden op de proef gesteld en moesten judoën met hun zoon/dochter. De middag begon met een warming up. Daarna kwamen de judoka’s per leeftijdsgroep op de mat om te laten zien wat ze konden. Er waren ook veel judoka’s vanaf de -18 aanwezig. Daarna konden de judoka’s alle technieken uitproberen op de ouders en lekker samen stoeien op de judomat.

Aan het eind was er nog aandacht voor Lars Kamphuis, bronzen medaille winnaar van de Jeugd Olympische Spelen. De jonge judoka’s mochten zijn medaille vasthouden en bewonderen en ook vragen stellen aan Lars. Ook liet Lars drie van zijn favoriete worpen zien. Daarna konden de judoka’s ook nog met Lars op de foto.

Buiten werd het feest afgesloten met een hapje en drankje. Er stonden vuurkorven, er was erwtensoep, braadworst en natuurlijk oliebollen. De ouders konden de gekochte oliebollen aan het eind mee naar huis nemen. De oliebollen werden verzorgd door warme bakker Herman Bijsterbosch van www.de-oliebol.nl.

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *