De een na laatste wedstrijd van het seizoen was dit weekend in Dronten bij het 22ste ABS Combi Judo toernooi. Hieraan doen rond de 450 deelnemers mee en die komen over het algemeen uit Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Het toernooi is voor judoka’s van alle leeftijdscategorieën van de -12 t/m de senioren. Met bijna 40 judoka’s waren we hier aanwezig. En dat ze er zin in hadden lieten ze merken. We gingen met maar liefst 20 prijzen naar huis! De dag was verdeelt in vier blokken en de eerste vijf judoka’s kwamen al om 9.00 uur op de tatami. En niet zonder succes. Bob haalde een mooie tweede plaats en Luca en Steven een derde. In het tweede blok kwamen er 16 judoka’s in actie. Er was veel strijd en mooie partijen judo. Onze judoka’s hadden er zin in. Cas, Dilara en Sten mochten zich kampioen noemen. Fabina en Leon haalde zilver en Kemen en Luuc werden derde.

Na de middagpauze betraden 14 judoka’s de tatami. Ook nu was er weer veel strijd. Een aantal moesten wel vijf partijen judoën voordat de beslissing viel. Renske is kampioen geworden. Wessel, Lisa en Bente werden tweede en Jhon Deivy, Finn en Gijs derde. Aan het eind van de middag kwamen er nog vier judoka’s in actie. Allemaal kwamen ze uit in de leeftijdscategorie -18. Ze hadden er zjn in en lieten veel strijd zien. De dag werd dan ook afgesloten met twee kampioenen en één keer brons.
Voor de coaches Marc Haagsma, Ilse Hoevenaar en René Ester werd de lange dag in de sporthal mooi afgesloten. Ze hebben mooi judo gezien, maar ook waaraan nog gewerkt moet worden.

De uitslag op een rij:

1e plaats
Cas Hoeks (-51 kg) uit Hengelo
Dilara Sahin (-51 kg) uit Vaassen
Sten van Maanen (-51 kg) uit Hengelo
Renske Uijthof (-63kg) uit Hengelo
Romke van der Veen (-81 kg) uit Lemelerveld
Niels Nijhuis (-66 kg) uit Hengelo

2e plaats
Bob Tijhuis (-38 kg) uit Hengelo
Fabian Dinkla (-51 kg) uit Hengelo
Leon van Beek (-42 kg) uit Hattem
Wessel Cornelisse (+66 kg) uit Epe
Lisa van der Meyden (-36 kg) uit Heerde
Bente Egeter (-48 kg) uit Heerde

3e plaats
Luca Richardson (-34 kg) uit Hengelo
Steven Groot Bramel (-24 kg) uit Hengelo
Luuc Heering (-42 kg) uit Enter
Kemen Auteri (-46 kg) uit Haaksbergen
Jhon Deivy de Waard (-60 kg) uit Emst
Finn Veldman (-60 kg) uit Zwolle
Gijs Heering (-42 kg) uit Enter
Jari van Rijssen (-66 kg) uit Wezep

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *