Afgelopen zaterdag waren we met 19 judoka’s aanwezig bij het eerste opstaptoernooi van dit seizoen in Markelo. En het seizoen begon goed met zeven kampioenen. Onze eerste 13 judoka’s kwamen om 10.30 uur op de tatami. Voor een aantal judoka’s was dit hun eerste wedstrijd bij het opstaptoernooi, dus best spannend. Bob Tijhuis heeft de houdgreep goed onder de knie. Hij heeft al zijn vijf partijen gewonnen met een houtgreep. Er waren veel mooie partijen te zien en er werd goed gejudood. In dit blok konden we vijf kampioenen noteren.

Na de middag kwamen nog zes judoka’s in actie. Ook nu was er veel strijd. Sven en Dylan waren zeer goed op dreef en wonnen de ene na de andere partij. Dylan won al zijn partijen met ippon, de hoogste score. Ze mochten zich dan ook kampioen noemen. Voor een aantal judoka’s was deze dag weer een mooie leerervaring. Coaches Marjoein Besnyoi en Jaimy Bennett kijken tevreden terug op dit toernooi.

De uitslag op een rij:

1e plaats
Steven Groo-Bramel uit Hengelo
Joost Hoeks uit Hengelo
Steyn Oldenhof uit Hengelo
Medy Pots uit Hengelo
Bob Tijhuis uit Hengelo
Sven Leushuis uit Hengelo
Dylan van den Bosch uit Hattem

2e plaats
Laurens Weseman uit Hengelo
Senna Jansen uit Hengelo

3e plaats
Dano Schoobaar uit Hengelo
Isabel Hekhuis uit Heerde
Evert Jan Veldhuis uit Epe

4e plaats
Wessel de Groot uit Hengelo
Rick Deurloo uit Hengelo
Brynn Hain uit Hengelo
Douwe Leushuis uit Hengelo
Alexander Schreuder uit Hengelo

5de plaats
Victor Groot-Bramel uit Hengelo
Jurre Vereiken uit Haaksbergen

De kracht van de geest en zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een vechter die een doel om een kampioen te worden heeft ingesteld. Toekomstige kampioen trenrovkam geeft alle macht, maar hij had ook de kracht in huis en het is genoeg om te tekenen cialis bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *